Då brukar jag passa på att laga något som tar tid. Efter att jag gjort denna kyckling så fortsatte jag laga lite mer tidskrävande mat men som också sköter sig själv
Att få till hälsosam mat när både inspirationen och tiden inte finns kan ibland vara svårt. Denna vecka hos Bloggar om hälsa är temat vad ska man äta när tiden och inspirationen inte finns
Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning. Receptet har jag lagt ut tidigare men ni behöver säkert en påminnelse
Sommaren är pajernas tid. En typisk sommarpaj. Foto. Jurek Holzer. Man längtar efter något ljust och fräscht, lättlagat och lättpackat, svalt och skönt
Ljuvliga försommartid. Naturen står i full blom. Och då ska man passa på att plocka blommorna. Det är inte förrän på senare år jag lärt mig uppskatta doft och smak av fläder, men nu är det ett måste att göra flädersaft på försommaren
En enkel och god plockmat som passar bra till buffé är dessa rullor gjorda på finn crisp. Du kan fylla dem med din favoritfyllning och den måste nödvändigtvis inte vara vegetarisk
Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Tid för njutning. tid för njutning. Skrivet i. Bröd den. 16 November 2016, kl 22. 02 / Direktlänk. Jag håller mig till trygga domäner i köket vad gäller bakning numera
Inte behöver pizzan lång tid i ugnen heller, 15-20 minuter. Farbror Barbro får hålla sig till tips och råd om det perfekta ljudet som radioterapeut så kan jag hålla mig till mat
Sillinläggningar hör onekligen ihop med svenska högtider. Foto. Jurek Holzer. Har ni tröttnat på färdigköpt och samma gamla glasmästar-lök-dill-senapsmodellen kan ni testa den här – en ganska experimentell variant med en asiatisk touch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.