½ cup mayonnaise. Boil macaroni noodles according to directions to make them very al dente. (I cook them for at least 1 minute less than directed on the bag
Bryt massan med kniv eller en ballongvisp så att den delar sig i ca 1 cm stora bitar. 10 l mjölk 1 dl filmjölk 1 dl yoghurt 3 ml löpe (jag tog ½ msk till en halv sats ost, förklarar varför längre ner i inlägget) havssalt Gör så här Värm mjölken till 36 grader i en stor gryta
Denna sallad har allt jag gillar, en blandning av krämigt, krispigt och salt. )Bacon & avokadosallad 1 port1 näve rucolla1 näve babyspenat1/2 grön paprika1 stor avokado1/2 pkt bacon20 g fetaost2 msk nötter/frön, jag tog solrosfrön och pumpafrönStek baconet tills det blivit krispigt
Yes – where have this genius Japanese dish been all mylife. My take on this genious dishis gluten free, using buckwheat flour which is known to be a blood-building food that can help clean and strengthen intestines and lower blood pressure
Sen att jag inte tycker att det är särskilt roligt att kladda med mjöl, stänka ner med vispen och hålla mig exakt till ett recept - det är en helt annan historia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.