Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon
Skala räkorna och sprid dem över laxen närdu precis tagit ut den ur ugnen. När jag lagar fisk så tänker jag att nu skall jag skärpa mig och laga fisk lite oftare, men nu blev det i alla fall en krämig lax i form
Har du mycket att stå i och inte hunnit med det där lilla söta. En vit chokladbräck med polka, tranbär och mandel och en ripplad choklad med turkisk peppar
Nunär det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.