Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Blanda sedan ner de torra ingredienserna och de hackade sötmandlarna. Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag
När jag satt på jobbet i veckan så ringde Niklas och önskade sig en cupcake, han hade gått hemma och funderat på vilka smaker som skulle kunna smaka mumsigt i en cupcakeoch kom på att vanilj cupcakemed vitchoklad och jordgubbsfrosting skulle vara gott
Den ultimata godis-cupcaken blev denna härliga vaniljcupcakemed zoo-frosting. Börja med att förbereda frostingen genom att hälla mjölken i en kastrull tillsammans med godisarna
Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.