Servera kladdkakanmedhallongrädden. Smarrigaste efterrätten – med bara tre ingredienser. Det bryntasmöret ger en fint nötig smak som tillsammans med flingsaltet blir renasmakchocken
idag var jag grymt sugen på en seg och kladdig kladdkaka. Smält smöret i en vid kastrull på medeltemperatur, bryn det sedan på det på hög värme och vispa samtidigt så det inte bränns i botten
Jag blev serverad glass smaksatt medbryntsmör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkladesserten
Jag varken bakade eller åt kladdkaka idag, är ju inne på min paleo-diet (men ska nog testa att göra enpaleokladdkaka snart) men för några veckor sen bakade jag en väldigt vit kladdkakamed äpple i
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades medbryntsmör
Inlägget Chokladbollar medbryntsmör och en nypa salt dök först upp på BakingBabies. Vi har inget emot den vanliga varianten heller, men till kalas känns det liiiite roligare att göra chokladbollar medenvuxentwist
Kladdigt kladdig kladdkakamed massor av choklad och en nypa flingsalt. Dela gärna med er. Så – jag tänker att jag kanske kan köpa mig lite förlåtelse och skicka ut supermycket tack – genom det här supergoda receptet på väldigt kladdig och god – nästan kolig – kladdkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.