Då var det ny vecka och vi kickar igång denna måndag med ett grymt gott kycklingrecept. Stek sen på kycklingen tillsammans med marinaden i het stekpanna tills kycklingen fått fin färg
1 liter Kelda® Thaisoppa. 1 grillad kyckling. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
ex en en soppa med Arlas färdiga thaisoppa som bas plus lite kyckling, risnudlar och purjolök. Bryn kycklingen i lite livolja, krydda med salt och svartpeppar
Lägg i kycklingenoch låt fräsa med nån minut. När det är så här kallt behöver man något värmande så till middag idag blev det en härligt värmande och smakrik soppa med nybakade dimkelfrallor
Ta bort skinn och ben på kycklingenoch skär den i bitar. Häll upp i skålar och strö över koriander. Bryt sönder nudlarna och koka dem i soppan 2 – 3 min. 5 dl Kelda® Thaisoppa. 1⁄4 st grillade kycklingar
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Thaisoppamed röd curry och kokosmjölk. Jag gjorde den här soppan för flera veckor sedan medan det fortfarande var kallt och snön låg kvar på marken, men jag tycker det kan vara gott med en varm soppa lite när som helst på året
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.