Kycklingen kan naturligtvis bytas ut mot till exempel räkor eller något annat som du gillar. Men eftersom räkorna inte bör koka länge kan du i så fall tillsätta dem mot slutet och eventuellt bara fräsa dem snabbt i kryddor innan du tillsätter dem i soppan
1 liter Kelda® Thaisoppa. 1 grillad kyckling. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
ex en en soppa med Arlas färdiga thaisoppa som bas plus lite kyckling, risnudlar och purjolök. Bryn kycklingen i lite livolja, krydda med salt och svartpeppar
Lägg i kycklingenoch låt fräsa med nån minut. När det är så här kallt behöver man något värmande så till middag idag blev det en härligt värmande och smakrik soppa med nybakade dimkelfrallor
Ta bort skinn och ben på kycklingenoch skär den i bitar. Häll upp i skålar och strö över koriander. Bryt sönder nudlarna och koka dem i soppan 2 – 3 min. 5 dl Kelda® Thaisoppa. 1⁄4 st grillade kycklingar
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.