Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng
En favorit är kyckling som fått koka i kokosmjölk och smaksatts med lime och basilika. Det är något speciellt med det söta, sura och salta som möts i många av thailändska rätter
Krydda med salt och peppar och blanda så kycklingen tar upp all smak. Riv över limeskal, en pressad vitlöksklyfta och saften från limen över kycklingen
1 liter Kelda® Thaisoppa. 1 grillad kyckling. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
Till kycklingmed smak av ingefära och citrongratinerad mozarella passar chipsen kanon. Ta bort stammarna på grönkålsbladen, lägg tillsammans med olja och salt i en plastpåse och skaka om sa att oljan fördelas runt om
Här kommer en enkel, god och väldigt smakrik vardagsrätt med lite asiatiska influenser. Lägg kycklingen i en ugnsform och häll över kokosmjölksblandningen
Stekt kycklingmed ugnsbakad potatis och koriander. Äkta hälften envisas alltid med att köpa hem djupfrysta, wokade grönsaker men jag tycker det blir så mycket fräschare och godare att själv skala och skiva grönsakerna
Salta kycklingklubbornaoch pensla runt om med glazen. *Med indirekt värme menas att glöden är placerad på en mindre del av grillen och att råvaran läggs en bit från glöden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.