Skär kycklingen i mindre bitar. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hetta upp olja i en stekpanna och fritera/stek kycklingen så att den får lite färg
Jag frågade här hemmaomdem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta. Efter en skön förmiddag i pulkabacken, rosiga kinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Strimlakycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Vi äter mycketkycklinghemma det kanske märks. Mumsigt gott. Bena ur kycklingen och skär i lagom bitar. Så här får ni en urgod pastasås som är riktigt god
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Timjan. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.