Thailändsk fläskfiléwok med röd curry
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gram fläskfilé(er) , strimlad
  • 1 st morot , strimlad
  • 1 st röd paprika , strimlad
  • 1 st gul paprika , strimlad
  • 1 st röd lök(ar) , i klyftor
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 msk ingefära , färsk, finriven
  • 1 tsk röd currypasta , (alt 1.5 tsk torkad curry
  • 1 msk koriander , finhackad
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk limejuice , färskpressad
  • 1 msk fisksås , asiatisk
  • 1 msk soya , japansk
  • 1 msk farinsocker , brun

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.