Lägg upp ett berg underbart smaksatta nudlar, toppa medlaxen och en klyfta eller halva lime. Stek laxen gyllene men fortfarande lite rå i mitten à la sashimi för bästa resultat och fräschör
Medanslaxen står i ugnen kan man sätta igång mednudlarna. Börja först medlaxen. Till laxen. Häll av vattnet och skölj nudlarnamed kallt vatten de inte börjat klibba ihop sig
Ikväll har vi ätit färsk laxmed asiatiska smaker, gjorde nudelwok till och en kall limesås. Asiatisk lax, 4 pers. 4 bitar lax1 lime1 tumnagel stor bit ingefära, rivenSesamolja2 vitlöksklyftor, pressade2 msk teryiaki såsGör en marinad av detta och. - Läs hela inlägget här 4 bitar lax
Låt det dra medans du gör laxen. Laxen. Häll av nudlarna och spola dom med kallt vatten. R och jag har tok jobbat med att renovera ett litet hus i Sverige så vi kan fira lite semestrar där
Dotra ville ha min laxpasta, men den är jag lite trött på. Jag känner mig mycket nöjd med resultatet. Det fick bli en asiatisk variant av den i stället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.