Här möts heta kryddor, frisk mynta och sötpotatismed varandra i en härlig symfoni. Samma sak gäller med yoghurten som blir friskare i smaken dagen efter
Ingredienser Portioner. 4 4 port torskfilé (à 125 g) 4 port ris eller annat gryn 2 röda paprikor 1 msk olja 2 dl crème fraiche 1 1/2 msk tomatpuré salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Jag serverade medsötpotatis i ugn och broccoli. Igår lagade jag fisk till middag enligt ett av mina absoluta favoritrecept - torsk i ugn med purjolöksgrädde
Sötpotatisen är ju både dyrare och medför en större miljöpåverkan med de långa transporterna. Den ska nog helt enkelt vara söt med en svag antydan av kanel
Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra. Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.