4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk rödcurrypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera fiskgrytan med jasminris och ett gott bröd till. Rör ner curry, välj mellan gul, grön ochrödcurry, men minska doseringen om ni väljer grön eller röd
Ni blandar helt enkelt mango chutney medrödcurrypasta, ljus soja och zest från lime. På med ett tortillabröd över fyllningen och sen in med den i ugnen tills osten smälter och kanterna blivit gyllene
Häll i currypastanoch låt steka med en stund. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Under tiden steker du blomkålen i mindre bukter i en panna med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.