Skär purjolöken ochfisken i stora bitar. Lägg i räkorna på slutet. 1 dl skalade räkor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g laxfilé 3 dl Kelda® Thaisoppa 1 purjolök 1 dl skalade räkor
Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa medräkor efter tycke, kassa och smak. Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Lägg ner resten av räkornaoch kall fiskmed några dillkvistar emellan. Rulla ihop fiskfiléernamed skinnsidan inåt och lägg dem bredvid varandra i en traktörpanna eller liknande
limeaioliOm du använder fryst fiskochräkor, så börja med att tina dem. Med grädde, vitt vin, olika sorters fiskoch grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.