Hetta upp oljan i en wok och fräs vitlöken under omrörning på medelvärme tills den är ljust brun. Slå upp på ett serveringsfat och garnera med chiliskivor och korianderblad
var och en får sedan smaksätta med mer soja eller sötsur såsIkväll fixade jag ett stort lass så att det skall räcka till flera middagar de kvällar jag kommer hem sent
Dagens recept är en snabblagad kycklingwok med grönsaker och äggnudlar. Sen väntar en vecka med relalalax, promenader, serier, god mat, batteriladdning
utm_source=Bloggare&utm_medium=Buzzador&utm_campaign=Buzzador. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi & lime eller Senapskryddad pannbiff med coleslaw på rotselleri och äpple
Testa du med. Servera med en god sallad å du har en femstjärnig måltid. Ingredienser, 2 personer + 2 matlådor 1/2 paket äggnudlar 1/2 paket sojabönor, frysta 300 g broccoli, frysta små buketter 1 förpackning Kelda ostsås (blå) 1 vitlöksklyfta Gör såhär. Låt samma vatten koka upp igen å lägg i äggnudlar å sojabönor å låt koka i ca 3 minuter
Snabbt och lättlagat med många härliga smaker. Det här är ett receptet som känns lite japanskt – gjort på rester som fanns i kylen och ett litet paket äggnudlar som låg och skramlade i skafferiet
asiatisk tofugryta medäggnudlar och kokosmjölk. ASIATISK TOFUGRYTA MED INGEFÄRA, GRÖNSAKER & NUDLAR. Hacka under tiden grönsakerna och svampen samt koka äggnudlarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.