Thaibiff och pak-choisallad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g flankstek, rumstempererad
  • 4 +2 msk rapsolja
  • salt och nymald svartpeppar
  • 2 st limefrukter, saften
  • 2 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 st schalottenlök, hackad
  • 1 tsk stark senap
  • 1 msk sojasås
  • 2 msk fisksås
  • 150 g salladsmix med späda blad (finns färdigförpackade)
  • 0,75 dl myntablad, färska
  • 2 huvud pak-choi, ansade (de kraftigare bladen borttagna), tunt strimlade
  • 600 g flankstek, rumstempererad 4+2 msk rapsolja salt och nymald svartpeppar
  • Dressing2 st limefrukter, saften 2 st vitlöksklyftor, finhackade 1 st schalottenlök, hackad 1 tsk stark senap 1 msk sojasås 2 msk fisksås
  • Sallad150 g salladsmix med späda blad (finns färdigförpackade) 0,75 dl myntablad, färska 2 huvud pak-choi, ansade (de kraftigare bladen borttagna), tunt strimlade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.