Igår gjorde jag vårrullar för första gången, fattar inte att jag inte gjort det förut. Visst jag har gjort sådana med rispapper som ska ätas kalla men igår var första gången jag friterade vårrullar
För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången. Jag älskar vårrullar och när jag hitta detta recept så blev jag överlycklig för det verkade så enkelt
Jag har hittat flera olika recept på vårrullar på sistone. Alla recept är olika och det verkar finnas ungefär lika många varianter på vårrullar som det finns kockar
Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Häll lite olja i en wok eller stekpanna. Lägg i pressad vitlök, uppvispat ägg och krydda med ingefära
Fritera vårrullarna i olja med neutral smak på hög värme tills de har fått en gyllengul färg. Lägg glasnudlarna i blöt och klipp dem sedan i mindre bitar när de mjuknat
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.