En annan vardagsrätt med asiatisk touch som vi brukar göra är korv stroganoff på thaivis, den kan jag också rekommendera om man vill variera sin korv stroganoff
Tweet Pin It Skriv utVi har alltid haft en liten förkärlek till asiatisk mat, den är ofta väldigt färggrann med alla sina grönsaker och smakrik med alla kryddor
Kör alla ingredienser i mixer på högt varv tills blir en fin pasta. Vill du ha eldigare currypasta så som thailändarna ofta lagar den behåller du fröna på chilin
Sear chicken over medium heat in coconut oil. Serve curry over cauliflower rice with hot sauce, torn basil leaves and garnish with cilantro and thai chilli
Så… Här kommer nu en riktigt god thaigrytamed röd curry… Nu ska jag hålla utkik efter fler spännande burkar med denna krydda för jag kan tänka mig att det finns en uppsjö att laborera med
sen på medkokosmjölken eller grädden och alla grönsaker. smaka av medcurryn, och salt. börja med att skölja riset i en sil under rinnande vatten några minuter
Häromkvällen blev det hemlagad Thaimat igen - åter kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk. Receptet är väldigt likt mitt tidigare , men kokosmjölken är en light-variant och några grönsaker är utbytta Thaigrytamed kyckling och röd curry 3-4 port 500 g Kycklingfilé 400 ml Santa Maria Coconut Milk Light 1 gul lök 50 g morötter 50 g Haricot verts 2-3 msk ICA Asia RedCurry Paste Tina kycklingfiléerna, skär dem i tunna skivor Skala löken och strimla den på längden Skär moroten i skivor eller gör som jag och stava den med Alligator Stek kycklingen Stek löken och morötterna, tillsätt haricot verts mot slutet av stekningen Blanda Kyckling och grönsaker i en stor stekpanna/gryta Häll över kokosmjölken och blanda i Curry paste efter smak Låt koka ihop Servera med ris 3-4 port
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.