Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Bryn purjo och paprika hack i smör några minuter, det ska behålla sin krispighet. Låt chilin och ingefäran fräsa med en stund i pannan innan du häller över kycklingfonden, kokosmjölk och creme fraiche
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland röda linser-soppor kom jag till slut fram till att med lite förändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt
Riv vitkålen tunt med en osthyvel. Strimla isbergssalladen och skär gurkan i smala stavar på längden. salt, peppar, vilökspulver, italiensk salladskrydda
Den här rätten åt jag till middag härom dagen och det var verkligen så gott. Receptet har ni här. 100 gram kyckling, vitkål, spenat, broccoli, 1 morot, 1/2 avokado, 1/2 lök, squash och solrosskott
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland röda linser-soppor kom jag till slut fram till att med lite förändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt
Stek i en stekpanna ingefära och salladslök och servera medsalladen. Blanda ihop och koka upp dressingen i en kastrull, häll sedan på det stekta köttet och toppa med rostade sesamfrön
Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Under tiden sköljer du salladen och torkar den - en salladsslunga är ett utmärkt verktyg
Krispig fatosh sallad som har sitt ursprung i libanon, salladen är smakrik och festlig. Salladen innehåller friterad libabröd som går att köpa på Willys, Coop, Ica eller i orientaliska butiker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.