Matolja att steka med. Skär pak-choi i mindre bitar och blanda tillsammans med salladen och mynta. Hetta upp en stekpanna med matolja och stek sedan lövbiffen
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland röda linser-soppor kom jag till slut fram till att med lite förändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt
På Långbro bestod salladen av tärningar av Salmalax, på en bädd av spenat och tunt hyvlad fänkål, beströdd med kapris och pressad med en närmast trögflytande dijonvinaigrette
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland röda linser-soppor kom jag till slut fram till att med lite förändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt
Jag var sugen på fisk och thaimat idag, så det fick blir lite av vardera. Jag tycker att kombinationen mellan vitlök, lime, chili och färsk ingefära är så fantastiskt gott
Laxmedthai red currysås. rör i thai red currysåsen och grädden, tillsätt saltet. lax är ju alltid så himla gott och här kommer ett nytt och fasligt enkelt recept på just den rosa firren
Lagom stark men med mycket smak. Eftersom jag aldrig varit i Thailand har jag ingen aning om hur en fiskgryta där skulle smaka, men detta är min gissning, och som fiskgryta funkar den fint vare sig den är thailändsk eller ej
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.