12 gul
lök 1 purjolök 2 vitlöks klyftter 1 gul paprika 1 röd paprika 1 krm curry 200 g champinjoner 300 g kassler 3 dl matlagningsgrädde 3 dl lätt creimedraiche 2 dl sweetchili saltFräs den hackade löken & paprikan tillsätt curry. Tillsätt sedan den hackade kasslen & champinjoner och fräs ihop en kort stund. Tillsätt sedan grädden och creimefraichen. Tillsätt sweetchili och smaka av med lite salt efter behov. Servera med ris och en härlig sallad.
På kvällen åkte Hanna och jag till pappa, satt och pratade med ett gäng på boendet som inte riktigt vet så mycket om något längre, hemskt att bli dement
Ta av locket, rör om noga och red med mörk redning. Servera med nykokt potatis och sallad. Skär kasslern i grytbitar och fräs i en djup panna i olivolja
Riktigt hur receptet kom till eller varför den kallas thaigryta vet jag inte för det finns inte någonting som säger att den borde förknippas medthailand
Bryn fläskfilén på hög värme i en gryta. Vi blev bjuda på denna goda lchf rätten i Lördags. Funkar fint att äta ris till om man vill ha kolhydrater till
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Förväll broccolin medan du fräser på purjolöken som du strimlat. Skär kasslern i skivor eller bitar och blanda tillsammans med broccolin och purjolöken i en ugnsfast form
Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta. Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag
Förutom kyckling med cashewnötter är Pad Thai den rätt jag oftast beställer när jag äter thaimat, så nu är jag överlycklig att jag lärde mig detta för OJ vad bra det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.