Return beef to skillet along with basil leaves, toss until basil has just wilted. Serve immediately over cooked rice garnished with small basil leaves and sesame seeds if desired
Ingredienser Portioner. 4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Strimla kycklingen ( lättare när den är fryst och har tinat upp lite grann) Hetta upp en wokpanna med olja och fräs kycklingen och löken som du lägger ner efter att du har skivart den i rejäla klyftor
Gör så här. Rör ihop alla ingredienser till såsen. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Strimla kycklingen och stek i oljan i en stekpanna tills kycklingen fått färg
Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Häll lite olja i en wok eller stekpanna. Lägg i pressad vitlök, uppvispat ägg och krydda med ingefära
Igår lyckades jag slänga ihop en magiskt god pad thai. Receptet fick jag av en thailändsk försäljare som jobbar i en asiatisk livsmedelsbutik, Thailaan Supermarket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.