Ingredienser Portioner. 4 ca 500 g nötfärs 1 msk olja 1 påse tacokrydda (à 40 g) 2 dl vatten 340 g majskorn 600 g Chunky Salsa 320 g tortillabröd 100 g riven ost Sallad 1/2 isbergssallad 1 msk vitvinsvinäger 1 msk olja salt och peppar Till servering 1/2 gurka 1 1/2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Gjorde en supermumsig vegetarisk gratäng till fredagsmyset. Servera nachos till och dippa. Var nu inte rädd för att det är bönor i, jag lovar det är mums
Precis som Dave från Hairy Bikers tycker jag att pocherad kyckling is the shit, eftersom den tillagas försiktigt i (förhoppningsvis) god vätska/buljong så är risken att den torkar ut minimal
1. Fräs köttfärs,paprika och lök. 2. Tillsätt kryddblandningen och rör om. Häll i tomaterna, rör, pressa i vitlök efter smak (jag använder en medelstor klyfta), låt puttra lite
Fräs köttfärs,paprika och lök. Tillsätt kryddblandningen och rör om. Häll i tomaterna, rör, pressa i vitlök efter smak (jag använder en medelstor klyfta), låt puttra lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.