De här blev poppis. Tacos är ju goda smaker om än sorgliga fabrikat som de stoppas i. Visst kan man blanda egen tacokrydda men jag köper oftast Spicemasters goda kryddblandningar
I lördags hade vi en liten miniföljetong på Instagram om vår Texmex middag för kvällen a'la Jonas Cramby, där några av rätterna var inspirerade av recepten i hans kokbok "Texmex från grunden"
Här får ni mitt recept på Chimichangas, som är en storfavorit här hemma. Chimichangas serveras tillsammans med en stor sallad, guacamole, salsa och eventellt en svalkande cremefraichesås
Chimichangas är mjuka tortillabröd som fylls, viks ihop och friteras. Jag är dock inget större fan av att fritera mat som går att tillaga på andra sätt, så jag har därför valt att ugnsbaka/gratinera mina chimichangas istället
Igår var det min tur att ha ”tacomöte” hemma. Vi är några gamla handbollsvänner som ses ungefär varannan vecka och precis som namnet på våra möten avslöjar så brukar det bjudas på tacos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.