Texaschili. Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till. Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole och tomatsalsa
Smakas av med salt och servera medgräddfil, bröd och guacamole. gräddfil till servering. Ta bra en stor gryta med lock och bryn köttet i olja tills det har fin yta runt om alla köttbitar
Smaka av med salt och servera sedan med tortillachips och gräddfil eller creme fraiche. Blir måhända godare med massa roliga sorters chilimed olika form, färg och styrka, men om man vill slippa leta runt i specialaffärer kan jag garantera att denna chilin blev riktigt, riktigt smaskig
Servera med valfria tillbehör, men jag rekommenderar koriander, limepicklad rödlök, ris, bröd, gräddfil (jag gillar oatly ifraiche), guacamole och sallad
Servera med en guacamole, créme fraiche, sallad, salsa och tortillas och andra tillbehör du gillar. Så här i höstrusket passar det perfekt med en riktigt värmande chili
4 400 g köttfärs eller vegofärs, t ex soja eller quorn 1 gul lök 1 förp krossade tomater (à 380 g) 1 förp kokta svarta bönor (à 380 g) 2 dl barbequesås 3 dl vatten salt peppar olja Till servering nachochips kokt ris gräddfil koriander Lägg till i inköpslistan
Servera medguacamole, gräddfil och lättgräddade tortillabitar. Fredagskvällen spenderades hos Amanda och Jesper med en stor gryta full medchili och tillhörande spellista
Anne Aobadia låg även bakom den numera nedlagda tidningen Mat & Hälsa. Nu blir det lite semester när LCHF Barbecue är färdig att skickas till tryck och de intervjuer jag varit med i är inskickade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.