Fräs nötfärs och rödlök i matfett i en gryta tills färsen smular sig och får färg. Tillsätt Salsa Mexicana, tacokrydda, vatten, tomatpuré, buljongtärning och låt soppan koka upp under omrörning
Grunda en form (eller en stor tallrik) med nachochips - lägg dem lite omlott. Det som blev över åt Mannen som lunch dagen efter och jag petade i mig några av de goda ost- och skinksnurrorna/-bullarna som vi fortfarande har kvar i frysen
Mumsfilibabba. Strimla kycklingfileerBanka sönder ca 30 st nachochips i en plastpåseSätt i kycklingen i chipssmulet och blanda om ordentligt så kycklingen blir smulig all overBred ut kyckingen på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen på 200 grader tills kycklingen är klar (håll koll, svårt att säga tid beroende på hur stora kycklingbitar man gör men se till att det inte blir torrt)Till kycklingen serverade jag resten av nachochipsen, halloumiost, en grönsallad och 2 röror där den ena bestod av creme fraiche och mosad fetaost och den andra av sweet chilisås med CF
Tortilla-chips. Toppa med tortilla-chipsen och resten av osten. 400 g quorn- eller sojafärs. 1 fp krossade tomater, 400-500 g. 400 g quorn- eller sojafärs. 1 fp krossade tomater, 400-500 g 2 burkar vita bönor i tomatsås,
Hon är i Stockholm nu, så i helgen hade vi en liten USA-"get together" där vi lagade en av hemmafavoriterna från tiden då jag och Mia levde drömmen i New Jersey, nämligen chicken enchilada soup
Tostaditos toppade med Escabeche och Mango mojo - dekorerade med ost och oliver. Jag testsmakar genom Buzzador och här i veckan fick jag hem ett paket fullt med produkter från Santa Maria Tex Mex Tapas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.