1 st
gul lök 2 st morötter 3 st potatis 1 st vitlöksklyfta 1.5 tsk kryddblandning eller tacokrydda 2 msk tomatpuré 1 l köttbuljong 1 st grön paprika 3 st chorizokorvar 300 g 1 st bönor burk vita 1 st burk majs 340 g Tillbehör: lätt crème fraiche Det här behövs till ca 4 port:
Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Vi brukar toppa soppan med en klick crème fraîche eller avrunnen fil och lite hackad smörgåsgurka, vilket kan låta tokigt men gurkan passar faktiskt riktigt bra till soppan
Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv. Lägg ner skalade vitlökslyftor som du krossat lite lätt med handen eller en kniv
Gott, snabbt och enkelt när jag vill göra det lätt för mig och flörta med Mannen som tycker att det här är jättegott (inte så svårflörtad med andra ord
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Grillad chorizomed krämig kronärtskocks-sallad och grillad färskpotatisPortioner. Blanda olivolja och chili och pensla potatisarna med det före grillningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.