Antal portioner. 4. Ingredienser. 500 gr högrev1 paket bacon eller sidfläsk (jag tog hälften av varje)4 st charlottenlökar2 st morötter2 vitlöksklyftor10 champinjoner3-4 dl gott rött vin (ta något ni tycker om) 4 msk kalvfond1 msk timjan3 st lagerbladpersilja till garnering
Jag har gjort det här receptet tidigare men blev påmind när jag läste Matplatsens blogg. Recept. Idag har jag känt att det börjar krypa i kroppen jag känner mig rastlös, det är ett tecken på att jag är på bättringsvägen
Längesedan ni fick ett nytt recept, men igår vart jag riktigt inspirerad. Här kommer recepten. Anpassa kyckling & potatis efter era behov, marinaden i receptet räcker till ca 600 gram kycklingfilé
1. Tokenkel och jättegod tomatsås Du gör den på burktomat och behöver bara tillföra en vitlöksklyfta, ett glas vin och lite olivolja (även om du gärna får bättra på umamin och sältan med en sardellfilé eller två)
En dryg månad till så ligger jag här igen. Nu börjar jag tröttna på solens frånvaro härhemma. Såg att Marie Serneholt bor på samma hotell som vi alltid brukar bo på (femte året i rad nu)
Ny vecka nya tag, nu får vi hoppas att vi får vara friska, nu får det vara nog. Idag undrade en tjej på facebook över bufférecept och då kom jag att tänka på den supergoda fläskfilén vi hade på vårt bröllop
Dessa nya drycker från GoGreen fungerar som ett alternativ till mjölk och förutom att ha dem i en smoothie kan man smaksätta téet eller kaffet med dem, ha dem till müsli eller bär och frukt, eller varför inte värma tillsammans med kakao till en varm choklad
Det närmar sig semlepremiären, då börjar även min jakt på det perfekta semlereceptet. Igår provade jag ett nytt recept, och smaken var bra, och även koncistensen, men några "preicis som vanliga" bullar som receptet utlovade blev det inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.