Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne. )Underbart väder ÄNTLIGEN blev en löptur på 5 km idag. Till middag åt vi soppa då passade jag på att baka västerbottensost bröd att äta till soppan
Tillbaka från skåneland efter några sköna dagar. Johan åkte på fiskehelg med grabbarna så jag och Oliver passade på att umgås bort mormor och morfar lite
Mannen fyllde ju år häromdagen så i söndags firade vi med födelsedagsfika. Det är vid dessa tillfällen, när någon i familjen fyller år, som jag passar på att baka
Trots denna olidliga värme, som knappast inbjuder till några längre stunder vid spisen, kunde jag ändå inte låta bli att svänga ihop ett gäng småfrallor under de tidiga morgontimmarna en av mina lediga dagar
Foto. Eva Hildén. Jag vill påminna och tipsa om de här fantastiska småbröden. Under lång tid var det det här glutenfria, low-carb-brödet det enda bröd jag åt när jag undvek alla sädesslag (även naturligt glutenfria)
Småbröd i alla ära, som dessa jag gjorde förra veckan. Men ibland är det gott att ha ett större bröd som man kan skiva brödskivor från och som också är gott att äta några dagar efter att det är bakat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.