1 Sallad200
g glasnudlar, kokta och nerkylda med kallt vatten 1 knippe rädisa, i kvartar 2 gemsallad, i munsstora bitar 0,5 gurka, tärnad i tärningar 12 körsbärstomater, halverade 2 salladslökar, tunt skivade
Lägg sedan i ägget, vinäger och olja i bunken och kör med stavmixern till det blivit en krämig sås. Så rätten blev en bra kombination och sen ihop med sockerärtor och rädisor gjorde det lilla extra för nudlarna
Låt svalna och blanda med övriga ingredienser,Sallad. Jag brukar för det mesta nöja mig med citron eller en enkel vinegrette men kände idag för att tänka nytt
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Blanda med creme fraiche och gräddfil. Smaka av med salt. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost
Toppa med färska tomater samt riven parmesanost. Mat och bak. Rör ihop till en krämig sås. Jag trillade över ett recept för ett tag sedan och idag gjorde jag en egen variant av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.