Tepsi kan man variera genom att tillsätta andra grönsaker, ex lök och paprika (som då också friteras lätt). Vegetarisk eller som här, med kött. Ingredienser
Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg. Koka på medelvärme i ca 30 minuter tills vätskan nästan helt har avdunstat och såsen blir tjock
Lagat & ätit kycklingmed bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. ) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också. Men eftersom jag gillar att laga mat så kommer det flera, garanterat
Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
Här har jag blandat kycklingmed potatis och lite olika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm. Med timjan och vitlök blir det en ljuvlig smak till såsen också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.