Grillspett600 g fläskkarré, benfri i bit 2 chorizokorvar, tunt skivade 0,25 spetskål, skuret i grova bitar 2-3 dl barbequesås smör, till stekning olja, till pensling salt svartpeppar, nymalen
Hade först delat karrén på längden, blev lite överkörd, skulle nog ha räckt med dryga två timmar. Serverade köttet uppskuret i skivor på ratatouillen med potatisen vid sidan om
Nu när sommaren har börjat på riktigt är det ju aldrig fel med ett grillrecept eller två. ) och där det fanns yoghurtmarinerade fläskkarréspett med indisk touch
Fortsätt med rosmarin och salvia och lägg fläskkarrénpå toppen. Jag tittade på programmet, men skrev inte ner så mycket mer än temperaturer och tider under tiden så jag har bara tagit utgångspunkt i det jag minns från George's matlagning - och försökt göra något liknande
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrénpå någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Skär små hål in i fläskkarrén och stoppa in vitlöksbitar och ingefärsbitar
Idag får du ett av de recept jag lagade när vi var på Mallorca tidigare under vårvintern. Jag hittade så fantastiskt fin fläskkarré av Iberico-gris i en saluhall i Palma, både skivad och i bit
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.