Själv ligger jag just nu och sover som bäst efter en natts jobb. Om ni skulle få lite tid över i helgen så rekommenderar jag er att baka lite bröd och inte vilket bröd som helst utan detta
Fast det är inte en biff av kött vi pratar om, vi pratar om en biff av broccoli och ost. Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
e april (allting är väl genomtänkt, dagen efter skall jag dricka öl och käka råbiff). Har lagt mig efter att "Bolibompa" har tagit slut och sovit djupt (sömnproblem = borta)
Combine the flour and baking powder, set aside. Gradually add the flour mixture and beat just until combined, scraping down the bowl, especially the bottom
Den, förutom glutenfritt, trendiga kosthållningen Paleo är just nu på tapeten hos många. Paleolitisk kost/Stenålderskost är en kosthållning som de somsom anammar anser vara den optimala
Lilltösen har dock kommit ganska lindrigt undan, men det kliar ändå vill jag lova. Hon älskar att vara med och baka och jag tycker självklart att barnen ska få vara med även om man som vuxen kanske måste ha liiite tålamod
Kassler är ju inte det ballaste i stan att käka men den var billig och min erfarenhet är att den blir okej som proteinkälla om man bara öser goda saker över den
Rör ned smöret som svalnat och dom torra ingredienserna. Kladdkaka med kokosbottenKokosbotten50 g smör2 ägg1½ dl socker200 g kokosflingor1 tsk vaniljsockerKladdkakan100 g smör2 ägg3 dl socker1½dl vetemjöl5 msk kakao2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulverGör så härSätt ugnen på 150 grader, smörj och bröa en form som är ca 25 cm i diameterVispa ihop ingredienserna till kokosbotten. Recepet kommer från åsa som har bloggen en sida mat, du hittar henne här 50 g smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.