Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måstetesta att baka i helgen. Vi missade att nagga bröden innan sista jäsningen så det fick vi göra precis innan tekakorna hoppade in i ugnen, det är därför de ser lite knöliga ut
10 tekakor. 4 dl glutenfria havregryn (tex semper eller friends of Adam). 25 g jäst. Jag tog 6dl mjölmix och 2,5dl havremjöl för att få mer smak av havre. Jag smaksatte mina tekakormed 1tsk brödkryddor men det är lika gott utan 10 tekakor 5 dl mjölk. 4 dl glutenfria havregryn (tex semper eller friends of Adam). 25 g jäst
Var sugen på att testa att baka med vasslen jag hade över efter äggosten så därför fick de bli lite härligt goda tekakor, svårt att säga om vasslen ger någon direkt annorlunda smak, men jag använde det istället för mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.