Nagga dem med en gaffel. 4 Häll ner vätskan och rör ut den med en träsked. 5 Tillsätt socker, salt, grahamsmjöl och 2 ½ dl vetemjöl. 11 Låt kakorna jäsa med bakduk över i ca 10 min. 13 Lägg kakorna på galler och låt dem svalna med bakduk över. 2 dl grahamsmjöl
Åh de är ju inte så roligt att köpa bröd i butiken på söndagar då de inte får leverans på helger så är de ofta väldigt dåligt utbud och torrt och ibland till och med mögligt
Smula jästen i en bunke och lös upp den med vatten och olja. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Rulla degen till 12 st runda tekakor. Nagga med gaffel och låt jäsa i 40 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Jo men jag är uppe med tuppen men ska faktiskt försöka sova en liten stund till. Innan det så ville jag bara tipsa dig om mina goda tekakor, ja ifall du nu var sugen på lite färskt bröd till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.