Ett annat tips är att ha i lite kanel eller malen kardemumma i gröten – det är riktigt jättegott. Frukosten kan lätt bli enformig och man äter samma sak om och om igen
Och jag kan lova att dom är det,otroligt lik GB sandwich, men utan allt det där dåliga. Vegan,. För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Pajen är både veganskochglutenfri. Det blir lite då och då men tyvärr för sällan om ni frågar mig. Servera pajen i tallrikar som den är eller med en kula yoghurt eller (vegan)glass på toppen
Det kan man nästan förstå, för finns det något godare än en riktigt kladdig och chokladmättad skapelse, som man sedan kan njuta av tillsammans med färska bär, glass, grädde av olika slag, eller något annat som man tycker om
Höstboostningen fortsätter med olika grötar och smoothies till frukost. Den här smoothien gjorde jag en morgon när det kändes extra knöligt att överge den go´a sängvärmen och kravla sig över sängkanten
Låt svalna och förvara i kylen. Servera med hallon och ev kokosgrädde. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
En riktig godisfrukost med andra ord, och ändå sååå nyttig. Teff är ett fantastiskt glutenfritt alternativ för oss som är glutenintoleranta och inte kan äta "vanligt" mjöl
Glutenfria dumplings ur boken Laga glutenfritt – pasta, pizza, pajer, piroger och andra klassiker. Det recept som de flesta verkar mest nyfikna på är Khinkaki – Georgiska dumplings
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.