Tatakiglaserad lammlägg på rödkål
COOKED
COOKED
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Portioner: 4/br>Du behöver: 4 lammläggar
  • 1/4 rotselleri 2 morötter 1 gul lök
  • 3 vitlökar 2 rosmarinkvistar 2 lagerblad 2 tsk salt
  • Persiljerotspuré
  • 500 g persiljerötter
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl crème fraiche
  • salt och vitpeppar
  • Tatakiglaze
  • 1 dl rapsolja
  • 2 msk sesamolja
  • 4 msk Kikkomansoja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk ingefära, riven
  • 2 tsk chilipulver
  • salt och svartpeppar
  • Rödkål
  • 150 g rödkål
  • 1 rödlök 1 msk smör
  • 2 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.