God förmiddag i stugorna. Här har vi varit uppe med tuppen, ställt klockan och allt för att gå ned till ån här hemma och hämta upp kräftburarna som Jonas och grannen lade ned igår kväll
Middag idag. Nyttiga små köttfärspiroger. Brukar göra piroger med färdig pizzadeg från ICA. Men dessa, med hemmagjord deg, blir så mycket godare och nyttigare
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Minipajer tar inte lika lång tid. Till en normalstor paj eller ca 8 minipajerPajbotten100 g smör3 dl vetemjöl1 krm salt2 msk vattenFyllning250-300 g brieost3 ägg3 dl gräddeca 1 dl mango chutneyArbeta ihop smör, mjöl och salt till en grynig massa
Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan. Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade
Pajdegen. Hacka ihop mjölet och margarinet, ta i vatten om det blir för smuligt. Tryck ut degen i formarna eller muffinsplåten och låt vila i kylen en stund medan du förbereder fyllningen och sätter ugnen på 200 grader
Perfekt tilltugg eller som förrättIngredienser. KrustaderIshavsröraRöd eller Svart kaviarDillGör så härTa krustaderna och fyll dem med ishavsröra och toppa med kaviar och dillEnkelt och såååå gott
Minipajer med medelhavssmak. Lchf Minipajer med medelhavssmak. 13 november 2015, 17. 33. Tog tillfället i akt, när jag gjorde paj idag, och testa av lite pajer inför glöggfesternas tid, som står för dörren
Häromdagen gjorde jag äppelmunkar, även kända som Berlinermunkar, i miniformat. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar lite läskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.