Vi börjar med en helt fantastiskt enkel, och lika fantastiskt god, frukost. Jag ligger lite efter med uppdateringarna här - men bare with me, de kommer, de kommer
Det kan hända att jag kanske bakar en kaka också, som jag kan ta med till jobbet, och kanske en vinbärspaj som vi kan kalasa på vid ett senare tillfälle
Den ena var med färska jordgubbar och lemoncurd, och den andra var med päronmousse och vaniljkräm. Blanda sedan ägg och socker i en bunke och vispa med elvisp tills det blir mycket pösigt
Vanlig vaniljbotten med ett lager lemoncurd och ett lager med en egenpåhittad röda vinbärsmousse Bara såsen av vinbären kommer jag att göra och ha till glass för att den var så god
I fredags bakade jag dessa tartelettermed en fyllning av tranbärskräm, vit chokladganche och toppade med krossade polkagrisar och de andra tre med italiensk maräng
Fyllningarna fick bli ett lager med lemoncurd och sedan gjorde jag en vitchokladfluff. Värm grädden tillsammans med chokladen i en kastrull på svag värme
Härligt frasigt fyllda tarteletter, signerade Kryddburken. Smaka av med salt och vitpeppar. Perfekta till en förrätt med en liten nätt sallad vid sidan om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.