Condividi. Difficoltà. Mettere il trito di salmone in una ciotola assieme ad un pizzico di erba cipollina tritata, qualche grano di pepe rosa schiacciato
En härligt räkrätt inspierad av det italienska köket. Denna rätt passar att äta när det är kallt ute och snön yr, för då behöver vi verkligen lite medelhavskänsla i maten eller hur
Lite pyssel är det, men i övrigt lättlagat, och kycklingen blir väldigt mör. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och kycklingen runtomkring
När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 2 portioner
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Ta ut och vänd direkt ut kakan ur formen. Mördeg. Krama in det kalla smöret med händerna i mjölblandningen tills det blir som smulor
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Ta ut och vänd direkt ut kakan ur formen. Mördeg. Krama in det kalla smöret med händerna i mjölblandningen tills det blir som smulor
I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Tärna Gustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smaka av med svartpeppar och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.