Tareqs torskrygg med champagnesås och blomkålspuré
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g torskrygg (med skinn)
  • 4 äggulor
  • 4 dl grovsalt
  • 4 msk laxrom
  • 0,5 blomkålshuvud
  • 3 dl fiskfond
  • 1 dl vitt torrt vin
  • 1 citron, ca 3 msk färskpressad saft
  • 100 g smör
  • 1 dl vispgrädde
  • en skvätt champagne
  • 8 kvistar grov vattenkrasse
  • 600 g Amandinepotatis
  • salt
  • 700 g torskrygg (med skinn) 4 äggulor ca 4 dl grovsalt 4 msk laxrom 0,5 blomkålshuvud 3 dl fiskfond 1 dl vitt torrt vin 1 citron, ca 3 msk färskpressad saft 100 g smör 1 dl vispgrädde en skvätt champagne 8 kvistar grov vattenkrasse 600 g Amandinepotatis salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.