Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Servera den varma nygrillade tonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Vänd ihop alltsammans och blanda med vit balsamvinäger, olivolja, salt och peppar
Pensla tonfiskenmed olja, stek och grilla hastigt på båda sidorna på hög värme. Helt säker på att man måste ha dyr tonfisk är jag inte, det vore nog riktigt gott med lax
Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över. Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfiskoch gillar lite asiatiska smaker
Fyll på med vatten och lägg ned istärningar. Nu steker du tonfisken som hastigast. Salta fisken och vänd den i en blandning av sesamfrö och szechuanpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.