Blandaalla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg. Mördegsbotten. Låt vila i kylen. Fodra formen ända upp på kanterna och skär bort överflödig deg
Blandaalla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg. Mördegsbotten. Låt vila i kylen. Fodra formen ända upp på kanterna och skär bort överflödig deg
Fredagskväll och jagmannentardet lugnt i vårt lillakakelugnsrum. Nora är på disco, Astridhar en kompis som skasova över här och lillan fick hänga med dom så jag och mannen blev helt plötsligt helt själva
PassarbådeLCHF-are, raw-foodanhängare och alldelesvanligagottisgrisar. En flaskayaconsirap är detsenaste tillskottet i kategorin "konstiga ingredienser" i skafferiet
På bloggen Fredagskakanhittadejag ett recept som såg gott ut. Så lite inspo därifrån bara. Nu gjordejag inte denraktav som denvar gjort där, utanändrade en del
Skär kycklingfilén i smalalängder och trä den på grillspetten. Lägg någragrillpinnar på ett fat med olja på, för att dom inte skasplittra sig när man trär på köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.