Tapasmiddag
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 pers
  • 4 personer
  • 4 drinkar
  • 10 cl svensk
  • 40 cl färskpressad äppeljuice
  • ½ lime
  • 4 limeskivor
  • 4 stora tomater
  • 1 ask cocktailtomater
  • 1 rödlök
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 3 dl tomatjuice
  • 3 dl bulgur
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 70-100 g ruccolasallad
  • 200 g ädelost
  • 200 g oliver
  • 10 pers
  • 1 stor el
  • 2 mindre sötpotatisar
  • 70 g babyspenat
  • 200-300 g fetaost
  • 1 pkt frysta blåmusslor
  • 20 st
  • 1 nät färska
  • 100 g smör
  • 3 msk hackad persilja
  • 2 msk hackad gräslök
  • ½ krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 2 vitlöksklyftor pressade
  • 10 pers
  • 1 ask cocktailtomater
  • 150 g vitlöksost
  • 10 pers
  • 500 g frysta hallon
  • 75 g pinjenötter
  • 50 g mörk choklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.