Bestämmer mig för en vattenmelon gazpachomed serranoskinka och bruscetta att börja med. Stickyribs (som jag förkokar) med coleslaw och Texas Longhorns Nachochips i mitten
Servera gazpachonmed en klick creme fraiche samt baconchips och grissini vid sidan om. Gazpacho. Skölj paprika, äpple, gurka, tomater, chilipeppar och mynta
Så här gör du pinchos. Lägg dem på bröden och toppa med melon. Räkna med 3–5 pinchos per person. Du behöver 4 skivor smal baguette och 4 cocktailpinnar till varje recept. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar
Grovhacka gurkan och mixa den tillsammans med alla övriga ingredienser till gazpachon. Det som dock tar den här gazpachon till högre höjder är burratan som jag serverar den med
Dessert, vitmögelost med päronkompott och rökt chili. Mosa ihop chévre med creme fraîche. Vi har också smakat Keldas gazpacho, som också var god men betydligt mer smakrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.