I söndags när Berra kom hem från sin jobbresa i Tyskland hade han med sig champagne hem till sin halta fru och jag skojade om att jag skulle sippa bubbeloch mumsa praliner med den svullna foten i högläge
När jag skulle planera middagen vi skulle bjuda på i helgen var jag optimistisk när det gällde vädret såg jag framför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt av maten, därför förberedde jag en nästan helt kall middag
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Då jag satt i bilen på väg från Sälen förrförra söndagen och hade lite tråkigt skickade jag iväg lite mess och spontanföreslog helgen därpå för tapas hos mig
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Älsk på babbel ochbubbel . Bjöd hem Matjuntan igår på en tisdagsskål och lite plockmat. Livet framför allt – ingenting kan tas för givet, men även att jag tagit min examen och gjort en Hole in One
Tomatsaften sugs upp av brödet och ger en frisk smak. Toppa med strimlad färsk koriander och servera ganska omgående, så att de rivna äggen inte hinner bli torra
Det är så att Milia och min lillasysters son fyller år dagarna efter varandra och då både lillasyster och jag arbetar obekväma tider hade vi svårt att få till datum för kalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.