Tapas la Casa Budskär
Lars-Eriks genväg till gourmetmat
Lars-Eriks genväg till gourmetmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 4 stora råa Havskräftor
  • smör
  • persilja
  • vitlök
  • salt
  • ströbröd
  • 225 graders ugn i ca
  • 10 minuter Fördela havskräftorna på
  • 4-8 små tallrikar och ta lite av det smälta kryddsmöret på kräftorna och vid sidan om så man kan doppa brödet i spadet
  • 2. Räkbakelse med avocado
  • 1/2 kilo räkor
  • 2-3 avocado 4 skivor vitt bröd med havssalt
  • dill
  • aoili Gör egen eller köp färdig på burk
  • Creme Fraiche
  • 4. Pilgrimsmussla med blomkålspuré
  • 4 stora pilgrimsmusslor
  • 1 paket tärnad panchetta
  • 1 blomkålshuvud smör
  • Creme Fraiche
  • Salt och peppar
  • 5. Västerbottenost toast
  • 4 vita brödskivor
  • 1 påse riven västerbottenost
  • smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.