Ikväll blev det blandannatdessa små svenskatapas och de var så goda. Kvällens middag bestod ju såklartav räkor, om F skulle få bestämma skulle nog alla måltider bestå av räkor
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Dela, kärna ur och tärnaavokadon. Droppa över citronsaft. Dela, kärna ur och tärna äpplet. Lägg upp röran i skedar och toppa med caviar och en dillvippa
Manchegosalladen med rotselleri fungerade också perfekt på tapasbordet. Det fannsrostadmandel, chorizo, baconlindadedadlar, marinerade oliver, gott bröd med bl a fikon i samtolivolja eller balsamicoattdoppa det i eller så förstås ta något från ostbrickan
LailasVitlökschampinjonerSmula/riv vitt bröd och blanda m. Hade vinprovning med vininnorna hos mig förratorsdagen, eftersom vi snartskaåka till Barcelona så tyckte jagatt det passadebra med SpanskaTapas tyckte det passadebra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
När jag skulle planeramiddagen vi skulle bjuda på i helgen varjag optimistisk när det gällde vädret såg jagframför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt avmaten, därför förberedde jag en nästan helt kallmiddag
Superlätt attgöragodaveganvarianter (tycker jagiaf), men trots det är nästanallatapasställenjag någonsin varit på fyllda med charkuterier, skaldjur och framförallt OST
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.