Jag äter alltså alltid extra smör till min mat, inte minst för att det gör maten så mycket godare. Mitt svar då, samma somom jag skulle fått frågan idag
Efter att ha sökt lite på internet är jag dock mer förvirrad än jag var tidigare. Jag kan riktigt se hur jag kommer att stå ute i sommar och svänga ihop min pyttipanna och steka ägg i kvällssolen
Det finns nu en mängd olika sorter i butikerna, så roligt att det börjat dyka upp gott bröd även för oss som inte tål gluten eller av annan anledning väljer att inte äta spannmål
Jag fixar snabbmat & ägnar tiden åt annat. )) Men det blir några vändor om man simmar på tid. Haft så mycket planer & idéer som jag sedan inte riktigt orkat genomföra
Skär under tiden alla grönsaker i små tärningar, tomaten utan skal och kärnor. Vi äter en stor sallad till varje måltid, oftast bestående av persilja, rucola och machésallad
Men så kom den med förra leveransen av Årstiderna. Med det sagt ska jag tillägga att jag har “ruvat på den” i nästan två veckor innan jag kom på vad jag skulle göra med den
På mina tidigare resor till Grekland har jag däremot lagat en del fläskkött. Det är inte så ofta som jag lagar till gris kanske du har märkt, är helt enkelt inte så förtjust i smaken och upplever även att jag får mer värk om jag äter mycket charkprodukter av griskött
När man har en tid av firande och tipsar om flädercheesecake med ricotta. Utanför fönstret är molnen tunga och ett dovt muller hörs vittnar om att både regn och åska är i antågande
Nu på det nya året kommer jag att ägna mycket tid åt att träna och laga riktigt bra mat och mindre tid åt att vara aktiv på sociala medier, typ Facebook och Instagram
Jag har nämligen inte alltid varit intresserad av hälsa, kost och träning utan jag hade en period i mitt liv då jag åt ohälsosamt, gick upp i vikt och jojobantade och testade alla metoder man kan tänka sig
ka "Boston Butt" i bit som man grillar på låg temperatur med rök under lång tid. Innan du börjar med köttet så bör du ta en näve med rökflis och lägga i vatten, jag rekommenderar hickory till denna rätt
Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning. För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott omtid och behov av matlådor hela veckan
Låt svalna och stå i kylen och gotta till sig, det struntade jag dock högtidligt i eftersom jag var så sugen på att smaka så direkt den var så sval att den var rätt konsistens mumsade jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.