Krydda medlite salt och svartpeppar. Här har jag fräst svamp och lök i färdigköpt aromsmör Café de Paris som sen tillsammans medkörsbärstomaterblandasmed kokt tagliatelle, grädde och så rivenvästerbottenost på toppen innan detgratineras
Hacka dem grovt och blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crèmefraiche. Smaksätt med salt, svartpeppar, cayennepeppar, citronsaft och finhackad rödlök
Hacka dill, gräslök, rödlök och blanda samman med majonnäs, vispgrädde och kaviar. Brödskivorna formas till rundlarmed hjälp av ettglas som trycks genom brödskivorna
Smulasönderjästen i enbunke och tillsätt salt, olja och det ljumma vattnet. Serveramedyoghurten, denhackaderödlöken och på toppenen rågad teskedsvartkaviar
Jag fräste lök & rödlök tillsammans med qourn , blandade i lite tomatpuré & vatten , hällde i en burk svarta bönor tillsammans medstrimladesoltorkadetomater
Strö fint strimladselleri ovanpå. Ha på kaviaren. Skär bort kanterna. Bre på smör. lite smör. Skär varje skiva i 4 kvadrater. Lägg upp på fat som ettchackbräde 8 skivor vitt bröd. 1 röd burk kaviar. 1 svart burk kaviar. 1 stjälk selleri
Relaterade inlägg. Strimla purjolök och finhacka vitlök. Serveramedtagliatelle. Solen har varit frammemenblåstenute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och litekökspyssel idag
Köttbullar smaksatta med timjan och rejältmedsvartpeppar. Svartpeppar (grovmalen). Serveraköttbullarna och såsenmed nykokt tagliatelle, toppa med färsk timjan
salt och svartpeppar. Så är det nog för deflestabloggare och ibland märks det därför på bloggarna. Lika ofta som jag inspireras av kokböcker, inspireras jag av andra matbloggare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.